Alegerea disciplinelor ce oferă competențe transversale (DCT) : 16mai - 30 iunie

ANUNȚ

 

În perioada 16 mai - 30 iunie se desfășoară procesul de alegere individuala a disciplinelor ce oferă competențe transversale (DCT). 

Rugăm studenții anilor I și II ai facultății, să acceseze pagina web www.dct.uvt.ro și, în concordanță cu planul de învățământ al anului și specializării urmate, să-și completeze formularul electronic de alegere a acestor discipline (orice eventuala întrebare adresați-o tutorului de an).

REȚINEȚI:

Este foarte important ca studentul să finalizeze alegerea în perioada dată mai sus, deoarece după această perioadă, daca nu sunt înregistrate opțiunile, sistemul va distribui automat studentul la o DCT.

Toate informațiile se vor găsi pe site-ul dedicat, începând cu data de 16 mai 2018. Acolo, studenții sunt îndrumați, prin instrucțiuni clare, pas cu pas, asupra procesului de alegere. 

Există și o fereastră de contact direct cu Departamentul IT&C în cazul în care studentul întâmpină probleme din punct de vedere tehnic în accesarea informațiilor/exprimarea opțiunilor/finalizarea procesului.

După finalizarea procesului, studenții vor fi informați online de către Departamentul IT&C cu privire la disciplina la care au fost înregistrați.